zaterdag 30 oktober 2010

Nieuwe wereldkampioen biertappen!

De nieuwe Wereldkampioen Biertappen is bekend! Chris Myers uit de Verenigde Staten heeft in de 14e editie van de World Draught Master-wedstrijd laten zien dat hij de beste is ter wereld. Deelnemers uit 25 landen streden op de exclusieve locatie van Old Billingsgate in London om de titel. Het bier moest op 9 punten zorgen voor een perfect getapt bier. Derde werd de Belg Keith Cuveele hier links op de foto.

Uiteraard draaide ook veel om het merk Stella Artois. Overigens wel erg mooi dat nu juist net een Amerikaan wint aangezien Stella in de V.S. meer voeten aan wal wil krijgen. Natuurlijk draait het in deze wedstrijd alleen om de titel. Toch een mooie prestatie is ook de tweede en derde plaats die respectievelijk werden behaald door Siobhan Kathleen Mullins uit Australië en Keith Cuveele uit België.

De wedstrijd verliep als volgt. Eerst werd een voorronde gehouden, gevolgd door een halve finale waarna uiteindelijk vier biertappers overbleven. Chris Myers zal het komende jaar de ambassadeur zijn van Stella Artois in 10 landen gelegen over de hele wereld.

Bron: AB InBev

As simple as that!

www.bezorgmijnbier.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten